Loading...
  Lost your password? Lost your Username? Make a new account!  
MN Cabal Online  
Forum  
  #41  
Old 16th December 2016, 13:13
iAtlas's Avatar
iAtlas iAtlas is offline
Active Member +
 
Join Date: Mar 2016
Age: 26
Posts: 75
Default

Quote:
Originally Posted by holyflower View Post
Double check NVIDIA control panel, manage program, find and add cabalmain.exe to GPU rather than the integrated (if applicable).

Also, ensure you have .NET Framework of the latest for your laptop specs (you could also attempt to install 3.5 version, as it might be the version for the game to run smooth).

Another thing to try would be switching off anti-virus for some time while trying the game, because if it carries a real-time scan it may slow down the game.

Finally ensure you have no other program sitting on HDD activity, as the game makes an active use of read/write commands. You can check performance via Task Manager, see graphs and how they behave.

Since you are fresh with laptop, could it be you are still dealing with windows update? Check it via Task Manager by process in defaults. It is either svchost.exe eating CPU or TiWorker.exe in this case, however, do not end/kill them, but get over with windows updates if that's acting tough.

Another tip, in the game you could minimise visual enhancements, as they do create an extra lag, given the machine/devices are new, the game is not.

Hope any of the above helps.



The latest doesn't always mean the best. It could be possible it would help, but given you enjoy other high-end games, ensure it doesn't go older than necessary.
Load of BS.
And by the way, multi-sampling is the only 1 that could have an effect.
__________________

“Never argue with an idiot.
They will drag you down to their level and beat you with experience.”
Reply With Quote
  #42  
Old 16th December 2016, 21:59
Sequence's Avatar
Sequence Sequence is offline
Active Member +
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 60
Default

My method due of freezeng cabal or do not respond : use window mode instead of fullscreen . since DW fixed crash problems ,i dont have crashes anymore.
Reply With Quote
  #43  
Old 7th March 2018, 23:24
paulempoy's Avatar
paulempoy paulempoy is offline
Active Member +
 
Join Date: Dec 2017
Location: Canada
Age: 22
Posts: 86
Default

Sir. It is not in the anti virus?
__________________


Sweet as SUGAR, Cold as ICE ,
HURT me Once, I Kill you TWICE.


how to put critical rate on weapon/item guide : https://www.youtube.com/watch?v=SNWbz5knGpE
MARINE guild Dance Cover :https://www.youtube.com/watch?v=U5E1Yn9WZ6k
Updated Chaos Arena 6 Re-skin monster file/link:https://www.dropbox.com/s/2mug2kjagb...nster.rar?dl=0
MARINE guild : https://youtu.be/3RQqBAGeHLY
Reply With Quote
  #44  
Old 27th April 2018, 06:05
youbrey youbrey is offline
Member
 
Join Date: Oct 2016
Age: 28
Posts: 6
Default

how about game won't to launch? even mshield popup not appear. no error code, just not run when press start button on the launcher.
i think its a problem from mshield.
i try other cabal not use mshield, it works perfectly without problem.

win 10 pro 64bit. Ryzen 3, 4x2 Ram 3000mhz.
Win Defender disabled, add exclusion, add DEP mode, firewall disabled.
Reply With Quote
  #45  
Old 18th July 2018, 15:29
whut33 whut33 is offline
Newbie
 
Join Date: Sep 2017
Age: 21
Posts: 1
Default

same here lagging and then black screen then pc restarting

win10 pro 64 bit
Reply With Quote
  #46  
Old 19th July 2018, 20:50
Ibobo636 Ibobo636 is offline
..:: Moon Night Member ::..
 
Join Date: Aug 2015
Age: 23
Posts: 162
Default

Quote:
Originally Posted by youbrey View Post
how about game won't to launch? even mshield popup not appear. no error code, just not run when press start button on the launcher.
i think its a problem from mshield.
i try other cabal not use mshield, it works perfectly without problem.

win 10 pro 64bit. Ryzen 3, 4x2 Ram 3000mhz.
Win Defender disabled, add exclusion, add DEP mode, firewall disabled.
if it's like it happened to me, i had to reinstall the client on your download files while windows defender is disabled then it should work, and everytime before you start the game take care about the fact that win defender is disabled or you will have to reinstall the client again

So Whut33 if you have the same problem try this way but it looks like it's a different problem
__________________
VaiBee
Fa 190 Hr 20 Cohesion
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


 
Copyright © 2009 - 2012 Moon Night Cabal Online. All right reserved.


   
All times are GMT +2. The time now is 12:50.  
 
Moon Night Cabal Online